Monitor.co.me

E-mail Ispis PDF
BANKARSKI POJMOVNIK
Obilježen Svjetski dan štednje


Podgorica, 31.oktobra - Obilježavajući Svjetski dan štednje, Hypo Alpe Adria Banka je i ove godine otvorila svoja vrata za mališane nižih razreda osnovnih škola, u okviru tradicionih "Otvorenih dana za škole". Već prvih dana kampanje, na sam Svjetski dan štednje, u Podgorici, učenici OŠ „Maksim Gorki" upoznali su se sa radom šaltera, sefovima, kao i štednim proizvodima Hypo Alpe-Adria-Banke, te posebno dječjom štednjom: „Hypo Zvrk".

Šefica šalterskog odjeljenja, Slavica Radević objasnila je djeci da treba štedjeti od malih nogu, približila im je proizvod Hypo zvrk koji je upravo njima namijenjen, jer uz štednju, uplatama dobijaju i vrijedne nagrade!

Djeca su u centrali banke u Podgorici posjetila i kreditne referente, koji su im objasnili kako se dobijaju krediti, dok su se u sefu i trezoru upoznali kako se čuvaju dragocjenosti. Nakon toga, svi su dobili prigodne poklone, među kojima i kasice, u obliku hippa – nilskog konjića.

Akcija ''Otvoreni dani za škole'' će trajati do 6. novembra, a ima za cilj da i kod najmlađih doprinese afirmaciji štednje, kao dobre navike.

U posjetama školaraca tokom prve sedmice novembra učestvuju djeca nižih razreda osnovnih škola, iz više crnogorskih opština, a prema utvrđenom rasporedu, ekspoziture Hypo Alpe-Adria-Bank AD Podgorica će posjetiti oko 600 djece.

Pored promovisanja štednje najmlađoj populaciji, Banka konstantno daje posebne povoljnosti štedišama. Tako je za proizvod Hyper štednja, tokom jesenje akcija premija 20 odsto, za sve koji otvore nove štedne uloge. Naravno, i za oročenu štednju, kao i ostale vrste štednje u Hypo banci vlada veliko interesovanje klijenata - pa je tako od početka godine do početka oktobra, u sektoru stanovništa, kod Hypo banke zabilježen rast štednih uloga za čak 10,6 miliona eura.

 

pozovi-sprijeci

CEROVO_Monitor_baner_310x60

 

Monitor u novom broju donosi

Monitor broj 1451 / 10.avgust 2018. PRIVATIZACIJA, VALORIZACIJA, KORUPCIJA:Kuda lete Aer...

 

Monitor broj 1450

Monitor broj 1450 / 03.avgust 2018. ĐUKANOVIĆEVI SAVJETNICI:Šaputanja vrijedna milion...

 

Monitor broj 1448

Monitor broj 1448 / 20.jul 2018.     MILO ĐUKANOVIĆ I AMFILOHIJE RADOVIĆ – R...