Monitor.co.me

Broj 1421

Oko nas - Broj 1421

OKO IZBORA: Podjele, ne proljeće

OKO IZBORA: Podjele, ne proljećeUprkos tome što se nastavlja serija izbora koja će trajati vascijelo proljeće, na političkoj sceni bilo bi dosadnjikavo da nije istraživanja javnog mnjena. Slabo kad je opoziciona saradnja ovdje cvjetala, kupus koji je nastao u opoziciji nakon posljednjih parlamentarnih izbora nadmašio je sve prethodne. Odnosi među opozicionim liderima mogli bi biti gori jedino kad bi počeli da se biju.
Više...
 
Oko nas - Broj 1421

PREDUZETNICI KOJI SU DOŠLI U KOLAŠIN I USPJELI: Vide mogućnosti umjesto prepreka

PREDUZETNICI KOJI SU DOŠLI U KOLAŠIN I USPJELI: Vide mogućnosti umjesto preprekaU zastrašujućim statističkim podacima, prema kojim na stotine Kolašinca godišnje napusti svoj grad, ostanu neprimijećeni oni, drugačiji primjeri. Nekolicina poslovnih ljudi i zanatlija doselili su u ovaj sjeverni gradić i uspjeli da ga za kratko vrijeme promijene na bolje. Došli su iz drugih gradova , država, pa i kontinenata, vjerujući da će u toj varoši uspjeti da vode uspješne poslove i srećno žive. Nijesu se, pričaju, pokajali. I neće odustati.
Više...
Oko nas - Broj 1421

PLAV – ODUMIRE LI NAJVEĆE LEDNIČKO JEZERO NA BALKANU: Ljepota koja nestaje

PLAV – ODUMIRE LI NAJVEĆE LEDNIČKO JEZERO NA BALKANU: Ljepota koja nestajeNajveće ledničko jezero na Balkanu, Plavsko jezero, moglo bi potpuno nestati u narednih 250 godina, ako već sada ne počnu da se preduzimaju hitne mjere na sprječavanju najbitnijih negativnih procesa koji ga vode u tom pravcu.
Više...
Oko nas - Broj 1421

PREDIZBORNI ULCINJ: Sve se vrti oko DPS-a

PREDIZBORNI ULCINJ: Sve se vrti oko DPS-aDeset izbornih lista nadmetaće se na izborima 4. februara za povjerenje građana Ulcinja. Skoro 20.000 upisanih birača moći će da bira između osam samostalnih lista i dvije koalicije.
Više...

pozovi-sprijeci

CEROVO_Monitor_baner_310x60

 

Monitor u novom broju donosi

Monitor broj 1451 / 10.avgust 2018. PRIVATIZACIJA, VALORIZACIJA, KORUPCIJA:Kuda lete Aer...

 

Monitor broj 1451

Monitor broj 1451 / 10.avgust 2018. PRIVATIZACIJA, VALORIZACIJA, KORUPCIJA:Kuda lete Aer...

 

Monitor broj 1450

Monitor broj 1450 / 03.avgust 2018. ĐUKANOVIĆEVI SAVJETNICI:Šaputanja vrijedna milion...