Monitor.co.me

Broj 1424

Društvo - Broj 1424

DEKLARACIJA O POMIRENJU PARTIZANA I ČETNIKA: Opasna čitanja prošlosti

DEKLARACIJA O POMIRENJU PARTIZANA I ČETNIKA: Opasna čitanja prošlosti Tokom vikenda lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević potpisali su - Deklaraciju o pomirenju potomaka četnika i partizana, čiji su ujedno i autori.
Više...
 
Društvo - Broj 1424

LOKALNI IZBORI U BERANAMA I U ULCINJU: DPS juriša svim sredstvima

LOKALNI IZBORI U BERANAMA I U ULCINJU: DPS juriša svim sredstvima                „Te noći kad sam odlučio da poslije devetnaest godina napustim DPS, zaspao sam potpuno mirno". To tvrdi nekadašnji funkcioner Demokratske partije socijalista u Beranama dr Dragan Labudović, objašnjavajući ovih dana svoju odluku da napusti tu partiju i pređe u Građanski pokret URA, čiju listu nosi na nedjeljnim lokalnim izborima u ovom gradu.
Više...
Društvo - Broj 1424

EKSPLOZIJE U MOJKOVAČKOJ FABRICI ,,TARA”: Nemar plaćen životima

EKSPLOZIJE U MOJKOVAČKOJ FABRICI ,,TARA”: Nemar plaćen životimaZbog povreda koje je zadobio u eksploziji koja se dogodila u ponedjeljak 29. januara u mojkovačkoj fabrici Tara Aerospace and Defence Products, preminuo je ove sedmice radnik te fabarike Maksim Vujičić. U istoj eksploziji teško je povrijeđen njegov kolega Radovan Čobeljić. Za njegov se život još bore ljekari i Vojno medicinske akademije (VMA) u Beogradu, gdje je zajedno sa Vujičićem prebačen ubrzo nakon eksplozije.
Više...

pozovi-sprijeci

CEROVO_Monitor_baner_310x60

 

Monitor u novom broju donosi

Monitor broj 1451 / 10.avgust 2018. PRIVATIZACIJA, VALORIZACIJA, KORUPCIJA:Kuda lete Aer...

 

Monitor broj 1451

Monitor broj 1451 / 10.avgust 2018. PRIVATIZACIJA, VALORIZACIJA, KORUPCIJA:Kuda lete Aer...

 

Monitor broj 1450

Monitor broj 1450 / 03.avgust 2018. ĐUKANOVIĆEVI SAVJETNICI:Šaputanja vrijedna milion...