Monitor.co.me

Broj 1433

Oko nas - Broj 1433

OTVOREN PRVI SPECIJALIZOVANI CENTAR ZA AUTIZAM: Korak za kvalitetniji život

OTVOREN PRVI SPECIJALIZOVANI CENTAR ZA AUTIZAM: Korak za kvalitetniji život Tri dana pred obilježavanje Svjetskog dana autizma u Podgorici je otvoren prvi specijalizovani Centar za autizam, razvojne smetnje i dječju psihijatriju.
Više...
 
Oko nas - Broj 1433

KOLAŠIN: NEZADOVOLJSTVO PRESUDOM BIVŠIM RADNICIMA ATLAS BANKE: Osam mjeseci za milion eura

KOLAŠIN: NEZADOVOLJSTVO PRESUDOM BIVŠIM RADNICIMA ATLAS BANKE: Osam mjeseci za milion euraNekolicina Kolašinca, koji tvrde da su višestruko oštećeni postupanjima bivših radnika poslovnice Atlas banke u tom gradu, spremaju se na neuobičajen potez. Oni će, kako najavljuju, prikupljati potpise za peticiju, kojom će tražiti ponavljanje suđenja Dragani Bulatović, Lidiji Bulatović i Milošu Medenici. Njima je prije petnaestak dana Vijeće Osnovnog suda u Kolašinu, kojim je predsjedavao Arsen Popović, izreklo zatvorske kazne od po osam mjeseci. Osnovni državni tužilac (ODT) Vojislav Grujić, prvobitno ih je teretio za zloupotrebu službenog položaja, čime su, navodno, oštetili banku za oko 1,1 milion eura. Nezadovoljni Kolašinci misle da je kazna preblaga.
Više...
Oko nas - Broj 1433

UNIŠTAVANJE ULCINJSKE MASLINADE: Usud pohlepe

UNIŠTAVANJE ULCINJSKE MASLINADE: Usud pohlepe Nakon tri veoma loše berbe, ulcinjski maslinari i uljari su ove godine bili sasvim zadovoljni. Prikupljeno je oko 80 odsto od tzv. velikog roda. Što je, možda, važnije: plod je bio zdrav, pa je ulje bilo izuzetnog kvaliteta.
Više...
Oko nas - Broj 1433

SJEVER: KATUNI ODLAZE U ZABORAV: Planine bez čobana

SJEVER: KATUNI ODLAZE U ZABORAV: Planine bez čobanaDa je priča o valorizaciji pririodnih potencijala sjevera kroz oživljavanje planinskih stočarskih naselja daleko od realnosti, najbolje svjedoči činjenica da su naseljeni katuni iz godine u godinu sve malobrojniji, dok su neki potpuno napušteni.
Više...

pozovi-sprijeci

CEROVO_Monitor_baner_310x60

 

Monitor u novom broju donosi

Monitor broj 1447 / 13.jul 2018.     VLADA REBALANSIRA NAD DUŽNIČKOM PROVALIJOM...

  

BANER_310X60_

seabreezeuniqa1

logo-hypo-alpe-adria_mneHipotekarna Banka

rekom_baner_150x60mans-markica 


 

Monitor broj 1446

Monitor broj 1446 / 06.jul 2018.   KAKO SE MAROVIĆ SKUĆIO U BEOGRADU:250 kvadrata...

 

Monitor broj 1445

Monitor broj 1445 / 29.jun 2018. MINISTARSTVO ODBRANE - LICE I NALIČJE:Boškovi...