Monitor.co.me

Broj 1438

Društvo - Broj 1438

NESTANAK DOKUMENATA KAO TEKOVINA SISTEMA: Skrivanje tragova

NESTANAK DOKUMENATA KAO TEKOVINA SISTEMA: Skrivanje tragova Predmet Moldavka S.Č. u potpunosti je uništen i ne postoji u sudskoj arhivi, saznalo se ove nedjelje nakon što je sudija za istrage Osnovnog suda u Podgorici Milan Pejović o tome obavijestio advokata Zorana Piperovića.
Više...
 
Društvo - Broj 1438

DA LI SU LJEKOVI U CRNOJ GORI SKUPLJI NEGO U REGIONU: Građani jedno, Ministarstvo drugo

DA LI SU LJEKOVI U CRNOJ GORI SKUPLJI NEGO U REGIONU: Građani jedno, Ministarstvo drugo Spisak ljekova za koje građani tvrde da su u Crnoj Gori znatno skuplji nego u regionu, objavila je na društvenim mrežama Organizacija KOD.
Više...
Društvo - Broj 1438

EVROPSKE INTEGRACIJE CRNE GORE: Preko Sofije k Briselu

EVROPSKE INTEGRACIJE CRNE GORE: Preko Sofije k BriseluNajzahtjevnije poglavlje u pregovorima Crne Gore s Evropskom unijom (27 - Zaštita životne sredine) trebalo bi da bude otvoreno narednog mjeseca. ,,Što se nas tiče, mi smo apsolutno sve uradili. Sva mjerila su ispunjena još u julu 2016, ali EU ima dug proces razmatranja izvještaja između svih 28 zemalja članica. Vlada je u februaru ove godine usvojila pregovaračku poziciju i ona je poslata Evropskoj komisiji. Vjerujemo da će na narednoj Međuvladinoj konferenciji, zakazanoj za kraj juna, na agendi biti otvaranje Poglavlja 27", kazala je šefica pregovaračke grupe Ivana Vojinović.
Više...

pozovi-sprijeci

CEROVO_Monitor_baner_310x60

 

Monitor u novom broju donosi

Monitor broj 1451 / 10.avgust 2018. PRIVATIZACIJA, VALORIZACIJA, KORUPCIJA:Kuda lete Aer...

 

Monitor broj 1450

Monitor broj 1450 / 03.avgust 2018. ĐUKANOVIĆEVI SAVJETNICI:Šaputanja vrijedna milion...

 

Monitor broj 1448

Monitor broj 1448 / 20.jul 2018.     MILO ĐUKANOVIĆ I AMFILOHIJE RADOVIĆ – R...