Monitor.co.me

Broj 1440

Društvo - Broj 1440

SLUČAJ ZAMJENE BEBA U KCCG: Ko sabotira zdravstvo

SLUČAJ ZAMJENE BEBA U KCCG: Ko sabotira zdravstvoDomaći i regionalni mediji su protekle nedjelje izvjestili da je u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) došlo do zamjene beba.
Više...
 
Društvo - Broj 1440

PREDLOG ZAKONA O DIJASPORI - ISELJENICIMA: Dijaspora za paradu

PREDLOG ZAKONA O DIJASPORI - ISELJENICIMA: Dijaspora za paraduVlada Crne Gore nedavno je utvrdila Predlog zakona o saradnji Crne Gore sa dijasporom - iseljenicima. U odnosu na prvi zakon iz 2015., kojim je propisano kako će Crna Gora sarađivati sa dijaporom izmijenjene su razne stvari, duh zakona, međutim, nije se promijenio.
Više...
Društvo - Broj 1440

EVROPSKE INTEGRACIJE REGIONA NAKON SAMITA U SOFIJI: Jedni bi, kao, da se prošire; drugi, kao, da pristupe

EVROPSKE INTEGRACIJE REGIONA NAKON SAMITA U SOFIJI: Jedni bi, kao, da se prošire;  drugi,  kao, da pristupeEvropska unija ponovo se svečano obavezala da će šest zemalja jugoistočne Evrope jednom biti primljene u tu zajednicu država. U završnoj deklaraciji sa samita ukazuje se na „riješenost EU da ojača i intenzivira svoj angažman na svim nivoima sa ciljem da podrži političku, ekonomsku i socijalnu transformaciju regiona". Ističe se spremnost Brisela da na sve načine pomogne u sprovođenju teških reformi privrede i društva u ovim balkanskim državama. One su se istovremeno obavezale da će strpljivo i naporno raditi da bi postale članice Unije.
Više...
Društvo - Broj 1440

LOKALNI IZBORI 2018.: Hoće li biti oslabljena ili cementirana moć DPS-a

LOKALNI IZBORI  2018.: Hoće li biti oslabljena ili cementirana moć DPS-aĐukanovićevom DPS-u se crno piše ako u nedjeljnoj izbornoj utakmici u jedanaest crnogorskih opština bude po onoj - po Plužinama se, pardon po jutru se dan poznaje. Prošle nedjelje DPS je u Plužinama doživio debakl. Vatreni optimisti se nadaju da će se slučaj reprizirati 27. maja u većini od ovih opštinama: Podgorici, Golubovcima, Šavniku, Žabljaku, Baru, Plavu, Pljevljima, Rožajama, Danilovgradu, Bijelom Polju i Kolašinu. Realisti su suzdržani.
Više...

pozovi-sprijeci

CEROVO_Monitor_baner_310x60

 

Monitor u novom broju donosi

Monitor broj 1473  11. januar 2019.         DUŠKO KNEŽEVIĆ I DOBRI MOMC...

 

Monitor broj 1469

Monitor broj 1469 / 14.decembar 2018. AD AVALE DO BJELASICE - KAKO VLAST POMAŽE...

 

Monitor broj 1468

Monitor broj 1468 / 07.decembar 2018.     ZAROBLJAVANJE NEBOJŠE MEDOJEVIĆAStavlj...