Monitor.co.me

Broj 1462

Oko nas - Broj 1462

BERANE: UBISTVO ROMSKOG DJEČAKA: Gorka pouka

BERANE: UBISTVO ROMSKOG DJEČAKA: Gorka poukaJedan dječak je iz obližnjeg naselja Talum dolazio svakog jutra pred beransku Gimnaziju. Znao je da će tu pronaći nekoga ko će mu, u vrijeme velikog odmora, kupiti doručak.
Više...
 
Oko nas - Broj 1462

KOLAŠIN BEZ PROSTORA ZA DJECU SA SMETNJAMA U RAZVOJU: Daleko od prioriteta vlasti

KOLAŠIN  BEZ PROSTORA ZA DJECU SA SMETNJAMA U RAZVOJU: Daleko od prioriteta vlasti ,,Godine iza mene obilježene su ogromnim naporima i borbom da bar malo popravim zdravstveno stanje svog sina sa smetnjama u razvoju. Za to su potrebni sati vježbanja i česti odlasci kod specijalista. Nažalost, svi sa sličnim problemima u Kolašinu imaju i muku više. Ovdje nema mogućnosti da djecu ostavimo bar na nekoliko sati u nekoj ustanovi gdje bi s njima radili psihoterapeuti, logopedi, defektolozi", priča Jelena, majka dječaka, kojem je dijagnostifikovana hemipareza.
Više...
Oko nas - Broj 1462

ZIDANJE NA VRHU RUMIJE: Amfilohije bacio rukavicu

ZIDANJE NA VRHU RUMIJE: Amfilohije bacio rukavicuMitropolit Srpske pravoslavne crkve (SPC) u Crnoj Gori Amfilohije Radović sigurno nije očekivao jedinstvenu reakciju crnogorskih vlasti zbog dodatnih radova na nelegalno podignutom vjerskom objektu na vrhu Rumije.
Više...

pozovi-sprijeci

CEROVO_Monitor_baner_310x60

 

Monitor u novom broju donosi

Monitor broj 1469 / 14.decembar 2018.     AD AVALE DO BJELASICE - KAKO VLAST POMA...

 

Monitor broj 1468

Monitor broj 1468 / 07.decembar 2018.     ZAROBLJAVANJE NEBOJŠE MEDOJEVIĆAStavlj...

 

Monitor broj 1467

Monitor broj 1467 / 30.novembar 2018.   PODGORIČKA SKUPŠTINA: 1918 – 2018:Prosl...