Monitor.co.me

Broj 1475

Oko nas - Broj 1475

SOLANA NA JAVNOJ RASPRAVI : Bježanje od odgovornosti

SOLANA NA JAVNOJ RASPRAVI : Bježanje od odgovornosti Za upravljača Parka prirode Ulcinjska Solana određuje se Javno preduzeće Nacionalni parkovi Crne Gore, najduže do 1. jula 2020. godine, do kojeg roka će Opština Ulcinj osnovati privredno društvo kome će povjeriti upravljanje, navodi se u Nacrtu odluke o proglašenju Solane zaštićenim područjem.
Više...
 
Oko nas - Broj 1475

SJEVER: NEISKUSTVO ZA POVLAČENJE EU SREDSTAVA: Projekti samo u glavi

SJEVER: NEISKUSTVO ZA POVLAČENJE EU SREDSTAVA: Projekti samo u glaviŽabljak nikada do sada nije bio aplikant za sredstava IPA (Instrument za pretpristupnu pomoć) fondova. Za pisanje predloga projekata bio je zadužen jedan zaposleni u lokalnoj upravi, a razlog zbog čega im projekti za predprisupne fondove nijesu „prolazili", smatra vd mendžerka u Opštini Gorica Vuković, je neiskustvo u implementaciji. To, kaže ona, namjeravaju da promijene.
Više...
Oko nas - Broj 1475

VASOVE VODE, ŠEST GODINA KASNIJE: Sanacija završena

VASOVE VODE, ŠEST GODINA KASNIJE: Sanacija završenaInformacija koju je nedavno saopštio menadžer Opštine Berane Vladimir Đaković da su završeni radovi na sanaciji divlje deponije Vasove vode, prošla je skoro nezapaženo. Poslije toliko godina borbe Beranselaca protiv gradnje regionalne deponije na ovom mjestu i njihove nevjerovatne pobjede nad sistemom, a zatim nekoliko godina prolongiranja i odugovlačenja s obećanom sanacijom, ova vijest zvuči skoro nevjerovatno.
Više...

pozovi-sprijeci

CEROVO_Monitor_baner_310x60

 

Monitor u novom broju donosi

Monitor broj 1478. 15. februar 2019.       SANADERIZACIJA MILA ÐUKANOVIĆA:Parti...

 

Monitor broj 1477

Monitor broj 1477  8. februar 2019.       Priajtelji iz devedesetih:TAJNE PR...

 

Monitor broj 1476

Monitor broj 1476  1. februar 2019.       AFERA ATLAS:Kako je Prva banka pre...