Monitor.co.me

Broj 1427

MLADEN BOJANIĆ: Slučaj Ramada tek je na pola puta

MLADEN BOJANIĆ: Slučaj Ramada tek je na pola putaRazgovor sa Mladenom Bojanićem, ekonomistom i doskorašnjim poslanikom počinjemo pitanjem: Da li ste vi zviždač u slučaju Ramada, kao što je nedavno ustvrdio Mladen Tomović, koordinator sektora za prevenciju u Agenciji za sprječavanje korupcije (ASK)?
BOJANIĆ: Nisam. Zviždač je g-đa Particija Pobrić koja je, u skladu sa Zakonom o sprječavanju korupcije, dostavila informaciju i dokumenta organu vlasti, tačnije poslaniku Skupštine Crne Gore. To je jasno i laicima, a kamoli pravnicima ASK-a. Međutim, očigledno je da su se, na čelu sa direktorom Radonjićem, svim silama trudili da opstruiraju dokazivanje ovog, sada pravosnažno presuđenog slučaja visoke korupcije, sačuvaju SD i uplaše Patriciju Pobrić, kao i sve kojima padne na pamet da prijave političku korupciju čiji su glavni akteri funkcioneri vladajućih partija.
Više...
 
Broj 1427

VESNA PUSIĆ, SABORSKA ZASTUPNICA GRAĐANSKO-LIBERALNOG SAVEZA: U Hrvatskoj su najugroženiji zdrav razum i njena budućnost

VESNA PUSIĆ, SABORSKA ZASTUPNICA GRAĐANSKO-LIBERALNOG SAVEZA: U Hrvatskoj su najugroženiji zdrav razum i njena budućnostMONITOR: Traje polemika o posjeti predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Hrvatskoj, koji je prvi lider iz Srbije koji je kročio na Kapitol poslije princa Pavla Karađorđev...
Više...
Broj 1427

DAMJAN BRKOVIĆ, SLIKAR: Umjetnost je najvitalniji segment Crne Gore

DAMJAN BRKOVIĆ, SLIKAR: Umjetnost je najvitalniji segment Crne Gore Damjan Brković voli da kaže da svoje slike prvo vidi, pa ih zatim stvara. Na njegovim slikama ima i svjetlosti tame, a kako ističe, najviše voli kada su ova dva motiva za...
Više...
Broj 1426

MILOŠ MITROVIĆ, KOLUMNISTA BEOGRADSKOG DNEVNIKA DANAS: Početak boljeg ako bude pameti

MILOŠ MITROVIĆ, KOLUMNISTA BEOGRADSKOG DNEVNIKA DANAS: Početak boljeg ako bude pametiMONITOR: Kako ocjenjujete posjetu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Zagrebu. Koji je njen najznačajniji rezultat?
MITROVIĆ: Izgleda da je najznačajniji rezultat posete...
Više...
Broj 1425

DRAGAN HAJDUKOVIĆ, FIZIČAR: Bez kvaliteta države Crna Gora nije dugovječna

DRAGAN HAJDUKOVIĆ, FIZIČAR: Bez kvaliteta države Crna Gora nije dugovječna  MONITOR: Prije nepunih godinu dana upozoravali ste da je Crna Gora „na pragu suštinskog nestajanja". Da li se stanje u međuvremenu popravilo?
HAJDUKOVIĆ: Stanje se u međuv...
Više...
Broj 1425

ESAD DURAKOVIĆ, AKADEMIK I REDOVNI PROFESOR FILOZOFSKOG FAKULTETA U SARAJEVU: Država totalnih apsurda

ESAD DURAKOVIĆ, AKADEMIK I REDOVNI PROFESOR FILOZOFSKOG FAKULTETA U SARAJEVU: Država totalnih apsurdaMONITOR: Šta je najveći politički problem u BiH? Kako prevazići njenu kontinuiranu političku krizu?
DURAKOVIĆ: Gotovo četvrt vijeka, BiH ima isti politički problem, istu,...
Više...
Broj 1424

LORDAN ZAFRANOVIĆ, FILMSKI REDITELJ: Zbog Tuđmana sam bio čovjek bez biografije

LORDAN ZAFRANOVIĆ, FILMSKI REDITELJ: Zbog Tuđmana sam bio čovjek bez biografijeMONITOR: Više od četvrt vijeka živite u Pragu, u kojem ste diplomirali na čuvenoj praškoj Filmskoj akademiji. Čime se tamo bavite?
ZAFRANOVIĆ: Cijeli život bavim se isk...
Više...
Broj 1424

TIJANA TODOROVIĆ, KOSTIMOGRAFKINJA I DIZAJNERKA: Važno je da kroz rad rastemo

TIJANA TODOROVIĆ, KOSTIMOGRAFKINJA I DIZAJNERKA: Važno je da kroz rad rastemo MONITOR: Uskoro ćete predstaviti kreacije na Fashions Finest selekciji u sklopu čuvene Londonske nedjelje mode. O kojoj se kolekciji radi i koje kreacije ste odabrali da ...
Više...
Broj 1424

ZENEPA LIKA, PREDSJEDNICA DRUŠTVA DR MARTIN ŠNAJDER JAKOBI: Solana se drži na aparatima

ZENEPA LIKA, PREDSJEDNICA DRUŠTVA DR MARTIN ŠNAJDER JAKOBI: Solana se drži na aparatima MONITOR: Pokrenuli ste peticiju u kojoj tražite da se Savjet za privatizaciju konačno izjasni o pitanju vlasništva ulcinjske Solane. Zašto je to po Vama važno?
LIKA: Kako...
Više...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Proslijedi tekst

 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • linkedin
 • MySpace
 • StumbleUpon
 • Twitter
 • wordpress
 • Yahoo

pozovi-sprijeci

CEROVO_Monitor_baner_310x60

 

Monitor u novom broju donosi

Monitor broj 1448 / 20.jul 2018.     MILO ĐUKANOVIĆ I AMFILOHIJE RADOVIĆ – R...

 

Monitor broj 1447

Monitor broj 1447 / 13.jul 2018.     VLADA REBALANSIRA NAD DUŽNIČKOM PROVALIJOM...

 

Monitor broj 1446

Monitor broj 1446 / 06.jul 2018.   KAKO SE MAROVIĆ SKUĆIO U BEOGRADU:250 kvadrata...