Monitor.co.me

Kafićarenje

Broj 1220

Parlez- vous Francais?

Moja ljubav prema Francuskoj je prilično hirovita. Kao uostalom i većina mojih ljubavi. Ali je trajna. Počela je još u djetinjstvu kada sam bezuspješno pokušavala da naučim taj divni melodični jezik ljubavi i diplomatije. Kažu da djeca najbolje i najbrže uče strane jezike, ali moje odrastanje u Budvi mi, nažalost, nije pružalo mogućnost odlaska na dodatni kurs.

Više...
 
Broj 1218

Ne režemo kobasicu u gradskom prevozu

Prije neki dan srećem svoju poznanicu, koja sva zadihana ide na posao. Kasni, kaže, zato što je morala pola puta od Starog do Dalmatinske da pređe pješice.

Više...
Broj 1217

Da li sviće

Živimo u svijetu u kom svi primijete da si se ugojio ili smršao, promijenio frizuru, kupio nove cipele ili torbu, ali jako malo njih će vas pitati: Zašto ste tužni, zašto se ne smijete kao prije?

Više...
Broj 1216

Happy Birthday Mr. Face

Dok pišem ovaj tekst, ekran mi je preplavljen informacijom da je društvenoj mreži FACEBOOK(skraćeno FB ili fejs) danas deseti rođendan.

Hej, srećan ti rođos fejsu, pa živio mi sto godina.

Više...
Broj 1215

Pseći Ljudi

Ja sam pseći čovjek. I ne stidim se toga. Čitav sam život provela sa psima, tim fenomenalnim, plemenitim stvorenjima koja nas daruju apsolutnom ljubavi, a koju na žalost čovjek tako često umije da iskoristi. I zloupotrijebi.

Više...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

pozovi-sprijeci

CEROVO_Monitor_baner_310x60

 

Monitor u novom broju donosi

Monitor broj 1451 / 10.avgust 2018. PRIVATIZACIJA, VALORIZACIJA, KORUPCIJA:Kuda lete Aer...

 

Monitor broj 1450

Monitor broj 1450 / 03.avgust 2018. ĐUKANOVIĆEVI SAVJETNICI:Šaputanja vrijedna milion...

 

Monitor broj 1448

Monitor broj 1448 / 20.jul 2018.     MILO ĐUKANOVIĆ I AMFILOHIJE RADOVIĆ – R...