Povežite se sa nama

Pravila komentarisanja

Administratori portala Monitor su ovlašćeni za primjenu pravila komentarisanja.

Ukoliko administratori portala Monitor konstatuju postojanje kršenja pravila komentarisanja, uslijediće brisanje komentara bez prethodnog obavještenja korisnika.

Komentari objavljeni na portalu Monitor ne odražavaju stav vlasnika i uredništva. Na portalu Monitor zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom usloviće trajnu zabranu komentarisanja svih sadržaja portala. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa.

Nije dozvoljeno postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, šovinstičkog i uvredljivog sadržaja. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Nije dozvoljena upotreba tzv. keyjeva, hackova, crackova ili drugog materijala ilegalne prirode, uključujući ilegalne stranice za download. Prestupi ove vrste rezultiraće trajnom zabranom komentarisanje na portalu.

Zabranjeno je oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija u vezi sa sadržajem portala. Zabranjeno je objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji podliježu autorsko-pravnoj zaštiti.

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja.

Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora. Odluka administratora je konačna i na nju korisnici nemaju pravo žalbe.

Vaše sugestije ili primjedbe možete da pošaljete na monitor@t-com.me

 

 

Kolumne

Random image

Novi broj

Facebook