Povežite se sa nama

NAJAVE

Izdvajamo 1

Objavljeno prije

na


SUDSKI SPECIJALCI
U ODBRANI
PREMIJEROVE SESTRE
Prva sestra je dobila što je htjela: presudu da se o njenim i poslovima njene braće ne smije izvještavati s kritičkom distancom, sve dok oni pred sudom ne priznaju da su krivi. Da Monitor plati za njihovu korupciju pobrinuli su se specijalci u pravosuđu
,
Autorka: Milena Perović-Korać

Komentari

nastavi čitati

Izdvojeno

JAVNI POZIV CIN-CG: OSNAŽIVANJE RE ZAJEDNICE ZA PRISTUP TRŽIŠTU RADA

Objavljeno prije

na

Objavio:

Centar za istraživačko novinarstvo Crne Gore (CIN-CG) u okviru projekta:

„Osnaživanje RE zajednice za pristup tržištu rada“

 (projekat kofinansiraju Evropska unija i Vlada Crne Gore)

raspisuje:

JAVNI POZIV

Za obuku u medijskoj industriji   – 25 polaznika/ce

(Obuka za novinare/ke, kamermane/ke, grafičke dizajnere/ke, radnike/ce u štampariji i ostale poslove u elektronskim, štampanim i online medijima)

Obuka će se odvijati u dvije faze. Prva faza predviđa trening od dva mjeseca za svih 25 polaznika, za šta je predviđena određena naknada. Nakon treninga, Komisija će odabrati  pet polaznika/ca koji, sa kojima će se sklopiti ugovor o radu u trajanju od pet mjeseci. Polaznici/e će se, uz rad, obučavati za poslove u medijima i učestvovati u proizvodnji medijskih sadržaja, za šta će dobijati redovnu mjesečnu naknadu.

Mogućnost učešća na ovom javnom pozivu imaju nezaposleni/e pripadnici/ce romske i egipćanske populacije sa teritorije Crne Gore, sa završenom najmanje osnovnom školom koji se nalaze u evidenciji Zavoda za zapošljavanje. Prednost će imati kanditati/kinje sa završenom srednjom školom i fakultetom.

Prijave sa biografijom (CV) kandidata/kinja, potvrdu iz evidencije Zavoda za zapošljavanje i motivaciono pismo slati najkasnije do 15.02.2020. na e-mail: konkurscincg@gmail.com, ili na adresu: CIN-CG, Trg nezavisnosti bb, 81000 Podgorica.

Komentari

nastavi čitati

NAJAVE

Izdvajamo 2

Objavljeno prije

na

Objavio:

srdjanmilicizdvajamo

SUDBINA
KRIMINALNIH
KLANOVA
 
Može li neznanje biti vječiti alibi ovdašnjoj policiji, kao što to želi resorni ministar Raško Konjević ili je Nebojša Medojević u pravu kad kaže da je u ANB-u glavni inkubator organizovanog kriminala u Crnoj Gori
.
Autor: Zoran Radulović
.

Komentari

nastavi čitati

Izdvajamo