Povežite se sa nama

LJUDI, LJUDI

Mladen Novosel

Objavljeno prije

na

Predsjednik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH):

,,U Hrvatskoj se ne može raditi do 67., već najviše do 65. godine života, kako su to definirale zemlje poput Češke i Slovačke koje su kasnije ušle u EU. Kada ministar Pavić govori o politikantstvu, podsjećam ga da se 2014. oporbeni HDZ maksimalno protivio odlasku u mirovinu sa 67 godina. Nama je cilj referendumom ispraviti nepravdu’’.

(Portal Novosti)

Komentari

nastavi čitati
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

LJUDI, LJUDI

Uliks Fehmiu – glumac:

Objavljeno prije

na

Objavio:

Uliks Fehmiu

Glumac:

,,Ozbiljne promene se ne dešavaju preko noći. Taj proces je dug i jedan može da se oseća veoma usamljen u tome, ali toga se ne treba plašiti. U suprotnom ćemo se i dalje vrteti ukrug i gledati ove koje gledamo već 30 godina i nikako da prestanemo da ih gledamo’’.

(Nedeljnik)

Komentari

nastavi čitati

LJUDI, LJUDI

Boris Miletić – Gradonačelnik Pule:

Objavljeno prije

na

Objavio:

Boris Miletić
Gradonačelnik Pule:

,, Dilema između trošenja novca poreznih obveznika i stečaja je dilema za nesposobne vlade. Ako je brodogradnja profitabilna u susjednoj Italiji ili u sjevernim europskim zemljama, ne vidim zašto ne bi bila i u Hrvatskoj. Hrvatskoj je potrebna industrijska proizvodnja, ne možemo živjeti samo od turizma’’.

(Portal Novosti)

Komentari

nastavi čitati

LJUDI, LJUDI

David Blažević

Objavljeno prije

na

Objavio:

Naučnik koji je osvojio Marie Curie stipendiju za svoje znanstveno istraživanje žetve kinetičke energije domaćih životinja:

,,Osmislio sam način na koji bi mogao pretvoriti kretanje domaćih životinja u električnu energiju. Energija bi služila za pogon pametnih ogrlica za praćenje zdravstvenog stanja životinja. Ideja je da uređaji budu potpuno autonomni, da ne moramo paziti je li baterija puna ili koje je njezino stanje. Ideja bi bila funkcionalna i u slučaju mirovanja životinje jer bi se tijekom kretanja, paralelno uz solarni kolektor trebala dobiti dovoljna količina energije za period mirovanja’’.

(Novi list)

Komentari

nastavi čitati

Izdvajamo